Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Tankkort

Supertankkortet som räcker xtra långt

Ett enklare sätt att hålla fordonsparken rullande.

Att hålla fordonsparken rullande på vägarna kräver en hel del energi.
Därför vill vi göra din arbetsdag lite enklare. Med TruXtop Supertankkort får du tillgång till enklare fakturahantering och lättillgänglig support. Det gör att du kan ha andra viktiga saker i tankarna.

Du kan använda ditt TruXtop Supertankkort på mer 600 tankstationer runt om i Sverige

Välkommen till Sveriges
stationsnät för tung trafik!

TruXtop är till för dig som kör långt, tungt och ofta är ute på vägarna.Vår affärsidé är att kunna erbjuda dig Sveriges smartaste stationsnät för tyngre fordon. Dessutom vill vi göra vardagen lite enklare för dig som driver åkeri, speditionsföretag, bussbolag eller entreprenadverksamhet.

Enkel administration, full överblick

Det ska vara enkelt att använda ett truckdieselkort, både när det gäller tankning på olika stationer och hanteringen av fakturor. Med TruXtops truckdieselkort får du tydlig och aktuell information om dina drivmedelskostnader. Dessutom kan du samla företagets alla fordon på en faktura. Du kommer säkert också uppskatta våra smarta Milage-funktioner som går att koppla till TruXtopkortet. Med hjälp av dessa kan du enkelt få full kontroll över varje fordons bränsleförbrukning och se hur fordonen körs.

Även momsredovisningen blir enklare då all moms redovisas i ett dokument. En annan fördel är att du kan välja den kontroll- och säkerhetsnivå du önskar när det gäller hur dina chaufförer kan använda sina kort.

Den höga säkerheten för betal- och faktureringstjänsterna gör det extra tryggt att använda TruXtopkortet.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng