Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Smörjmedel

Vi får lantbruk, industrier, transport-
och entreprenadföretag att gå som smort

Minimera friktionen

Kraftfulla lastbilsmotorer, avancerade skogsmaskiner eller kostsamma industriprocesser. Det finns många områden där man vill försäkra sig om att en tunn film av smörjmedel ska minimera friktionen, skydda mot slitage och tåla stora temperaturskillnader.

Hantering och applicering av smörjmedel går så mycket smidigare om du har rätt utrustning. Därför erbjuder vi även välkända produkter från välkända aktörer.

Vi tar hand om din förbrukade olja

Beställer du smörjmedel av oss på Swea Energi kan vi även ta hand om din förbrukade olja på ett miljöanpassat sätt. Kontakta oss för prisinformation. På så vis medverkar du till en miljövänlig hantering och en stor del av oljan kan användas på nytt.

Mobil Produktfakta för fordon

Ladda ner

Beställning

Ring 020-450 800 så blir du automatiskt kopplad till närmaste försäljningskontor.

Frixol är ett varumärke som erbjuder det allra bästa inom smörjningsteknik. I det breda sortimentet hittar du smörjoljor och smörjfett för alla dina fordon och maskiner. Gemensamt för dem alla är driftsäkerhet och ett tilltalande pris.

Ständig produktutveckling och anpassning till nya användningsområden gör att Mobil kan erbjuda produkter som passar de allra flesta fordon och maskiner. I det breda sortimentet hittar du allt från smörjmedel för fordon, entreprenad- och lantbruksmaskiner till högpresterande spetssmörjmedel för industrin.

Nestes smörjmedel är anpassade för de hårda klimatförhållandena i de nordiska länderna. Utvecklingen av smörj-medel går hand i hand med kundernas behov. Resultatet är produkter med minimal miljöpåverkan och maximala prestanda. Produktsortimentet består av helsyntetiska, syntetiska och biologiskt nedbrytbara produkter.

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng