Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Om oss

Vi på Swea Energi har en affärsidé:

Vi vill finnas nära våra kunder, med strategiskt placerade lokalkontor och chaufförer med god lokalkännedom. Tack vare vårt rikstäckande transportnät kan vi erbjuda dig nära och säkra leveranser. Detta, och en hel del annat, har gjort oss till en av Sveriges största leverantörer av eldningsolja till företag, kommuner och organisationer. Dessutom förser vi åkerier, lantbruk, entreprenadföretag och åtskilliga andra verksamheter med diesel och smörjmedel.

Från lokal leverantör till rikstäckande

Swea Energi startade för 20 år sedan med att leverera eldningsolja till villaägare och företag regionalt i Sverige. Idag har vi en landsomfattande verksamhet med flera olika affärsområden. Vår tillväxt tog ordentlig fart under 2006. I samband med att vi övertog Shell Direct AB, dotterbolag till Svenska Shell, blev vår verksamhet rikstäckande och vi började leverera eldningsolja till privatkunder och företag i nästan hela landet. År 2009 fick vi möjlighet att ta över Statoils och Norsk Hydros kunder inom samma segment; då blev vi en av de största aktörerna i Sverige på bulkleveranser av eldningsolja och diesel.

Säkra och miljömedvetna leveranser

Vi är angelägna om att alltid leverera miljöanpassat bränsle och vi ligger vi långt framme när det gäller bränslen, och smörjmedel, med hög andel förnyelsebart innehåll. Ett annat område som ligger oss varmt om hjärtat är säkra leveranser. Därför löper säkerhet som en röd tråd genom hela vår verksamhet och vi arbetar kontinuerligt med att förebygga eventuella risker och förbättra säkerheten. Allt för att din beställning ska levereras på ett tryggt och miljömedvetet sätt.

Driftsäkra helhetslösningar

I takt med att allt fler kunder uppskattar fördelarna med att få bränsle levererat direkt till sin egen tank, vill vi även erbjuda en driftsäker helhetslösning. Därför kan vi också förse dig med alla tänkbara typer av smörjmedel och fordonskemikalier. Och vårt nära samarbete med EuroShell ger dig tillgång till 125 Truckdieselstationer runt om i landet och drygt 11 000 i övriga Europa.

Swea i framtiden

Swea Energi ingår i den internationella koncernen DCC Group där energiförsörjning är en dominerande del av verksamheten. Det ger oss finansiell styrka och tillgång till den samlade kunskap som finns inom koncernen. Men oavsett hur vår verksamhet utvecklas i framtiden kommer den att bygga på närhet, personlig kontakt och säkra leveranser.
Swea Energi ingår i DCC Group, läs mer på www.dcc.ie
Swea Energi AB, organisationsnummer 556370-3205
Swea Energi Holding, organisationsnummer 556616-4520
Bankgiro OCR: 231-9242
Bankgiro ej OCR 351-5442 (förskottsbetalningar)

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng