Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Förnybara bränslen

Välkommen framtidens bränsle!

Beställ online eller ring 020-450 800 så blir du automatiskt kopplad till närmaste försäljningskontor.

Beställ

Sedan en tid tillbaka har du kunnat beställa helt förnybar diesel och eldningsolja av oss på Swea Energi. Det är biobränslen som är baserade på RME, rapsmetylester, eller slakteriavfall. Dessa bränslen innehåller inte några fossila oljeprodukter. Dessutom bidrar de inte till växthuseffekten eftersom den koldioxid som frigörs vid förbränning till motsvarande del tas upp i det naturliga kretsloppet av skog och växter.

Vårt mål är att alla våra bränslen ska innehålla så hög andel förnybart innehåll som möjligt samtidigt som de uppfyller högsta krav på funktion och hållbarhet. Vi har kommit en bra bit på väg; idag erbjuder vi fem olika bränslen som är helt baserade på förnybara råvaror.

Våra förnybara bränslen:

Diesel Eldningsolja
Neste MY Förnybar Diesel
Neste MY Förnybar Diesel har flera fördelar jämfört med fossil diesel. Det är ett helt förnybart och hållbart drivmedel, som ger upp till 90% lägre utsläpp av växthusgaser.

Eldningsolja B100
Biobaserat bränsle som består av 100 % RME (från rapsolja). Ett grönt alternativ för dig som vill använda en helt förnybar eldningsolja i värmepannan.

RME 100 – ett grönt, förnybart dieselbränsle
Ett 100 % förnybart dieselbränsle tillverkat av raps. Ett klimatanpassat alternativ för hela fordonsflottan.
SweaX RME 100
100 % förnybart dieselbränsle baserat på raps samt en biologisk komponent som är baserad på vegetabiliska beståndsdelar och är 100 % nedbrytningsbar. Effektivare förbränning, minskad förbrukning och avsevärt lägre utsläpp.

 

Klicka här för att läsa och ladda ner våra Produkt och säkerhetsdatablad

Ladda ner våra pdf:er

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng