Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Eldningsolja företagskund

Välj rätt eldningsolja för din värmeanläggning och miljön.

Av oss kan du beställa tre olika typer av eldningsoljor: Standard, Förnybar och SweaX. Vi ligger långt framme när det gäller miljöanpassade produkter. Läs mer om våra eldningsoljor nedan.

Beställ online eller ring 020-450 800 så blir du automatiskt kopplad till närmaste försäljningskontor.

Beställ

Standard eldningsolja

Eldningsolja Eo1 S (sommarkvalitet)

Eldningsolja med begränsade köldegenskaper som är avsedd att lagras på frostfritt ställe.

Eldningsolja Eo1 V (vinterkvalitet)

Eldningsolja med mycket goda köldegenskaper som klarar lagring utomhus. Har något lägre energiinnehåll än sommarkvaliteten.

Eldningsolja Eo1 svavelfri

Denna eldningsolja innehåller bara 0,001 % svavel och är den standardolja som är mest skonsam mot miljön.

Förnybar eldningsolja

Eldningsolja B100

Eldningsolja B100 är ett biobaserat bränsle som består av 100 % RME (rapsmetylester). Det är ett grönt alternativ för dig som vill använda en helt förnybart eldningsolja i värmeanläggningen.

SweaX Eldningsolja 

SweaX EoS

 

 

 

SweaX är vårt nya revolutionerande bränsle med en biologisk komponent som är baserad på vegetabiliska beståndsdelar som gör förbränningen effektivare. Nu kan du sänka fastighetens energiförbrukning med i genomsnitt 6–10 % med bibehållen värmekomfort. Samtidigt som oljepannans utsläpp av miljöfarliga ämnen minskar med 50–75 %. Swea Energis nya X eldningsolja hjälper dig att både spara energi och minska belastningen på miljön.

Tryggare värme, med automatiska leveranser

Visst vore det tryggt att veta att det alltid finns olja i tanken? Beställer du automatiska leveranser från oss håller vi reda på när det är dags att fylla på bränsle. Med hjälp av aktuella temperaturer i SMHI:s energiindex och uppgifter om din senaste årsförbrukning, räknar vi ut när du behöver nästa leverans. Du behöver inte ägna en tanke åt oljenivån i din tank.

En oljeleverantör på nära håll

Vissa saker är bra att ha på nära håll. Din oljeleverantör, till exempel. Swea Energi är störst i Sverige på att leverera eldningsolja och diesel. Det innebär att vi har ett väl utbyggt transportnät och det är lätt att komma i kontakt med oss via våra försäljningskontor. Det betyder också att våra chaufförer har gott lokalsinne och hittar din oljetank, var du än bor.

Varmt välkommen med din beställning!

Klicka här för att läsa och ladda ner våra Produkt och säkerhetsdatablad

Ladda ner våra pdf:er

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng