Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Diesel – bränsle med kvalitet

Vilken typ av diesel behöver du?

Beställning

Ring 020-450 800 så blir du automatiskt kopplad till närmaste försäljningskontor.

Vår idé: Bränsle där du behöver det som mest!

Neste MY Förnybar Diesel

Neste MY Förnybar Diesel (HVO) är en helt förnybar diesel som har utvecklats för att minska klimatpåverkan från transporterna.

Neste MY Förnybar Diesel har flera fördelar jämfört med fossil diesel. Det är ett helt förnybart och hållbart drivmedel, som ger upp till 90% lägre utsläpp av växthusgaser. Det kan blandas med vanlig diesel och ger lägre underhållskostnader jämfört med andra förnybara alternativ. Ingen modifiering av motorer behövs, det är bara att tanka och köra!

RME 100 – ett grönt, förnybart dieselbränsle

RME 100 är ett 100 % förnybart dieselbränsle tillverkat av raps. Bränslet, som är väl beprövat inom transportbranschen, har goda smörjegenskaper och är biologiskt helt nedbrytbart. Genom att ersätta vanlig diesel med RME 100 minskas utsläppen av koldioxid avsevärt liksom mängden partiklar. Ett klimatanpassat alternativ som passar utmärkt för lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner.

Diesel B7 med RME

Väljer du denna diesel medverkar du till att minska belastningen på vår miljö. Du får även ett bränsle som uppfyller högt ställda krav på funktion och kvalitet. Diesel B7 innehåller max 7 % RME.

Diesel B0, utan RME

Ett dieselbränsle som uppfyller högt ställda krav på funktion och kvalitet. Bränslet uppfyller miljöklass 1 och har goda köldegenskaper vilket gör att det kan användas året runt, i hela Sverige.

Uppgradera till Neste MY – Förnybar Diesel!

Bli fossilfri på en leverans. Neste MY Förnybar Diesel (HVO) är en helt förnybar diesel som har utvecklats för att minska klimatpåverkan från transporterna. Ingen modifiering av motorer behövs, det är bara att tanka och köra!

Uppgradera till SweaX dieselbränsle!

Du kan när som helst byta bränsle till SweaX Diesel. Det påverkar varken bränslesystem eller motorinställningar. Däremot kommer fordonet att gå både bränslesnålare och renare. För visst förtjänar din motor det allra bästa?

Klicka här för att läsa och ladda ner våra Produkt och säkerhetsdatablad

Ladda ner våra pdf:er

Swea-bransle-pa-akern

Bränsle på åkern

Swea-bransle-pa-bygget

Bränsle på bygget

Swea-bransle-i-skogen

Bränsle i skogen

Egen mack, ja tack!

Hur mycket tid, och pengar, skulle ditt företag kunna spara om vi på Swea Energi levererar diesel direkt till er istället för att ni ska köra till närmaste station för att fylla tanken? En hel del faktiskt.

Läs mer

Tidsstyrda leveranser

Vill du göra det lite lättare för dig kan du välja tidsstyrda diesel-leveranser från oss. Det innebär att du bestämmer en fast volym som ska levereras efter ett visst antal veckor eller dagar under året. Dessutom hjälper du oss att planera våra körningar effektivare; något som uppskattas inte minst av miljön.

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng