Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Egen mack

alltid nära till full tank

Ärligt talat. Har du tänkt på hur mycket enklare det är om någon kommer till dig och fyller på din egen bränsletank istället för att du måste åka till närmaste tankstation för att fylla på diesel? Det kan vi på Swea Energi hjälpa dig med. Dessutom levererar vi alla typer av smörjmedel för dina fordon.

Medlem i Sveriges åkeriföretag?
Då har du extra förmånliga priser på bulkleveranser av Diesel och Eldningsolja.

Alltid nära till full tank!

Swea Energi är en av Sveriges största leverantörer av miljöanpassad diesel och eldningsolja. Tack vare vårt rikstäckande transportnät kan vi erbjuda säkra leveranser direkt till din dieseltank oavsett var den står. Dessutom är det lätt att komma i kontakt med oss. Vi har försäljningskontor över hela landet och du kommer säkert att uppskatta vår personliga service och vårt goda lokalsinne.

Egen mack lönar sig!

Du kan spara mycket tid, och pengar, genom att ha en egen tank på företaget. Förutom att du slipper köra omvägen förbi närmaste tankstation är det så mycket enklare. Förarna slipper hantera olika stationskort och det går snabbt att fylla på diesel innan fordonet lämnas för dagen. Då står bilen tankad och klar inför morgondagen.

Räkna hem din egen dieseltank

Tänk dig att ditt åkeri har 7 fordon som tankas 4 gånger varje vecka. Tänk dig också att det är 5 km till närmaste tankstation, bränsleförbrukningen är 4 lit/mil och snitthastigheten är 40 km/h. Dieselpriset är 10:-/liter och kostnaden för varje chaufför är 400:-/timme.

För åkeriet innebär det
Ökad dieselförbrukning 560:-/vecka
Tidsåtgång för tankning 28 timmar/vecka
Kostnad per chaufför 1600:-/vecka
Summa: 11 200:- varje vecka för att tanka på stationen

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng