Ring 020-450 800 för mer information och beställning

TEN

Ten

Tio saker som gör Swea Energi & Qstar Oil till det självklara valet.

Inte för att vi vill skryta, men det finns en hel del som vi på Swea Energi och Qstar Oil är riktigt stolta över. Små, och stora saker, som gör skillnad när privatpersoner, företag och organisationer väljer leverantör av bränsle och smörjmedel. Här är tio goda skäl för att välja Swea Energi och Qstar Oil som samarbetspartner…

Tryggt

När du är kund hos oss på Swea Energi och Qstar Oil är du i trygga ­händer. Vi vet att det är bränslet och smörjmedlet som får maskineriet att fungera friktionsfritt i din verksamhet. Därför är det viktigt att du får rätt bränsle levererat när du behöver det. Och att det levereras på ett säkert och miljömedvetet sätt. Gärna av någon som är väl förtrogen med var din tank står. Det är tryggast så.

logga1

01.
Trovärdiga

Swea Energi har funnits i snart 20 år och vi växer stän­digt inom våra verksamhetsområden. Det kan vi göra genom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Därför är det viktigt att vi håller vad vi lovar. Att vi är  ärliga och upplevs som trovärdiga. Det gäller i alla våra affärsrelationer – från kon­takten med enskilda villaägare till stora industriföretag.

logga2

02.
Miljösmarta

Vi är angelägna om att alltid leverera miljöanpassat bränsle. Och vi ligger långt framme när det gäller att erbjuda bränslen med en hög andel förnyelsebart innehåll. Dessutom blir allt fler av våra smörjmedel miljöanpassade – samtidigt som vi tar hand om din förbrukade olja. Genom att planera våra körningar väl sparar vi in drygt 35 000 mil.

logga3

03.
Kompetens

Rätt bränsle och smörjmedel på rätt plats vid utlovad tidpunkt. Det ställer höga krav på vår logistik och våra medarbetares kompetens. Din beställning inleder en kedja av synkroniserade händelser som resulterar i en säker leverans. Vår personal håller sig kontinuerligt uppdaterad om produkter, säkerhet och miljöfrågor. Allt för att kunna svara på dina frågor.

logga4

04.
Säkra

Säkerhet är något som löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Det handlar om vad vi på Swea Energi och Qstar Oil gör tillsammans – försäljning, transport och kunder – för att varje leverans ska vara en säker leverans. Därför arbetar vi kontinuerligt med att förebygga eventuella risker och förbättra säkerheten.

Enkelt

Runt om i landet är det bränslet och smörjmedlen som får hjulen att snurra. Därför vill vi göra det enkelt för dig att beställa de produkter som du behöver. Och lätt att komma i kontakt med oss om du behöver få svar på dina frågor.

logga5

05.
En kontakt

Visst vore det en fördel att kunna beställa diesel, eldningsolja och smörjmedel av en och samma leverantör? Många av våra kunder uppskattar dessutom att ha en kunnig partner på nära håll – som hjälper dem att välja rätt produkter.

logga6

06.
Kompletta

Vi vill erbjuda dig en helhetslösning. Oavsett om du har ett åkeri, rattar ett bussbolag, sysslar med entreprenadverksamhet, driver ett jordbruk eller arbetar med skogsmaskiner. Därför har vi förutom bränslen ett komplett sortiment av smörjmedel och fordonskemikalier. Driftsäkra lösningar för alla tänkbara fordon och maskiner.

logga7

07.
Flexibla

En av förklaringarna till att Swea Energi och Qstar Oil har vuxit till två av Sveriges ledande oljebolag är vår flexibilitet. Vi är helt enkelt duktiga på att anpassa oss till våra kunders behov. Ett exempel på detta är att vi levererar bränsle till din tank var den än står. Ett annat är att vi kan förse dig med precis det smörjmedel som en viss maskin behöver.

Nära

Vi har en unik företagsidé: Vi vill finnas nära dig med lokalt stationerade chaufförer. Tack vare vårt rikstäckande transportnät kan vi erbjuda dig säkra leveranser. Och vill du komma i kontakt med oss kan du alltid ringa ditt närmaste lokalkontor.

logga8

08.
Tillgängliga

Det är lätt att komma i kontakt med oss på Swea. Vi vet nämligen hur viktigt det är att du får bränsle eller smörjmedel när du behöver det. Därför kan du alltid nå oss på något av våra lokala försäljningskontor runt om i landet. Det blir enklare så.

logga9

09.
Lokalsinne

En av de stora fördelarna med att ha lokalt stationerade chaufförer är just deras lokala kännedom. De hittar alltid till dig och de vet precis var din tank står. Att vara både rikstäckande och ha en personlig relation till våra kunder ser vi som en stor tillgång.

logga10

10.
Hemkört

När de flesta oljebolag vill att du ska köra till deras tankstationer för att fylla tanken gör vi precis tvärtom. Istället kommer vi till dig och levererar bränslet direkt i din tank. Du kan tanka dina fordon på hemma­plan och sparar både tid och pengar. Samtidigt som du gör en insats för miljön.

Självklart.

Nu när du vet mer om Swea Energi föreslår vi att du lär känna oss lite närmare. Sätt oss prov. Testa våra automatiska leveranser, ring våra trev­liga innesäljare eller beställ ett specialsmörjmedel till din nya entreprenadmaskin. 

Ärligt talat. Vi på Swea Energi och Qstar Oil har aldrig riktigt slagit oss till ro. Det som en gång började med leveranser av eldnings­olja till villaägare och företag i Västsverige är idag en rikstäckande verksamhet med flera olika affärsområden.

Många kallar vår utveckling för entre­prenörsanda; vi själva känner att det vi är bra på vill vi alltid göra ännu lite bättre.

Det handlar exempelvis om att förbättra våra leveranser, hitta bränslesmarta lösningar för nya kundgrupper, upptäcka nya affärsområden och skynda på utvecklingen av miljöanpassade bränslen.

Men oavsett hur vår verksamhet utvecklas i framtiden bygger den på närhet, personlig kontakt och säkra leveranser. Och  att vi är lyhörda för våra kunders behov.

sjalvklart-swea

Storlek ger styrka

Swea Energi är sedan 2009-01-01 en av de största aktörena i Sverige på bulkleveranser av eldningsolja och diesel, efter övertagandet av dessa kunder från Statoil och Norsk Hydro. Vi har kommit upp i storlek och är numera rikstäckande med egna transporter och ett drygt 30 tal fristående åkerier. Swea har även lokala återförsäljare och försäljningskontor runt om i Sverige.

Swea Energi ingår i DCC Group, läs mer på www.dcc.ie

Swea Energi AB, organisationsnummer 556370-3205
Swea Energi Holding, organisationsnummer 556616-4520
Bankgiro OCR: 231-9242
Bankgiro ej OCR 351-5442 (förskottsbetalningar)

 

SWEA ENERGI

020-450 800

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng