Ring 020-450 800 för mer information och beställning

Information till kontaktpersoner hos potentiella företagskunder* om Sweas behandling av personuppgifter

Information till kontaktpersoner hos potentiella företagskunder* om Sweas behandling av personuppgifter

 

Vi ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter
Swea Energi AB, org. nr 556370–3205, Spårgatan 5, 602 23 Norrköping, tel. nr 020–450 800, är s.k. personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt lag.

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som vi behandlar. Du har också rätt att begära radering, rättelse eller begränsning av behandlingen av dina personuppgifter, att invända mot vår behandling av dina personuppgifter och att få ut dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format för överföring till annan leverantör (s.k. dataportabilitet).

Du har alltid rätt att avregistrera dig från direktmarknadsföring genom att kontakta oss.

Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter har du möjlighet att ge in klagomål till Datainspektionen (blivande Integritetsskyddsmyndigheten).

Varför behandlar vi personuppgifter?

Ändamål med behandlingen och vår rätt att behandla personuppgifterna

Vi behandlar dina personuppgifter för marknadsföring av våra egna produkter och tjänster. Vi kan också behandla dina personuppgifter i samband med rättsliga anspråk. Vi bedömer att våra intressen är berättigade och att dina intressen inte väger tyngre för dessa ändamål.

Om du blir kund hos oss kommer vi att behandla dina personuppgifter för andra ändamål, som du då får information om.

Vem har vi inhämtat dina uppgifter från?
Vi har inhämtat dina uppgifter från Bisnode Sverige AB.

Till vilka kan vi lämna ut dina uppgifter?
Vi kan lämna ut dina personuppgifter till andra bolag inom vår koncern, våra anställda och konsulter, våra leverantörer av IT-tjänster, datasystem samt finansiella och juridiska tjänster, försäkringsbolag och till myndigheter och andra offentliga organ.

Vi strävar efter att alltid behandla dina personuppgifter inom EU/EES. I den mån behandling av dina personuppgifter sker utanför EU/EES sker sådan behandling alltid enligt gällande lag, med iakttagande av föreskrivna skyddsregler. Behandling av dina personuppgifter kan ske av företag i USA, Australien och Kanada. Sådana företag har antagit s.k. standardavtalsklausuler, vilket har godtagits som en adekvat skyddsnivå för behandling av personuppgifter av EU-kommissionen.

Hur länge behandlar vi dina uppgifter?
Vi behandlar dina personuppgifter under tre månader för marknadsföringsutskick. Om du tackar nej till våra erbjudanden eller motsätter dig direktmarknadsföring kan vi spara dina uppgifter för att du inte ska få ytterligare utskick från oss i upp till ett år. Vi kan spara dina personuppgifter i upp till elva år (eller under den tid som tvist pågår) i samband med rättsliga anspråk.

*Eller kontaktpersoner hos andra juridiska personer som är potentiella kunder.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng